Ditt nästa äventyr väntar

Anlut dig till vårt team när vi formar framtiden för jobb - tillsammans.

Vi är en världsledande marknadsplats för flexibelt arbete

Ledande marknadsplats

Vi matchar jobbsökande med företag direkt i vår plattform. Sedan 2009 skapar vi nya förutsättningar för flexibelt arbete genom att sätta enkelhet och rättvisa i kärnan av vår affärsmodell. Vi ger företag effektiva och flexibla verktyg för att hantera sina team samtidigt som vi erbjuder stabilitet och förmåner till arbetstagare, vilket gör att de känner sig uppskattade och respekterade i sina jobb.

 • företag

  +2 500

 • medarbetare

  +340 000

 • internt anställda

  +3 000

 • länder

  10

 • BN EUR i intäkter (2022)

  1,9

Varför jobba på Job&Talent?

Vår värdepreposition

 • Innovation

  Arbeta med en innovativ global marknadsledare.

 • Inverkan

  Ditt arbete kommer att ha en verklig inverkan på människors liv.

 • Hög tillväxt

  Du kommer att belönas rättvist och stödjas i din utveckling.

 • Mångsidigt team

  Du kommer att vara en del av ett världsklassigt och mångsidigt team

Våra principer styr
vårt vardagliga arbete

Våra värderingar

 • Hands-on

  Vi är proaktiva och tar initiativ. Vi strävar efter att förstå alla aspekter av vårt jobb och ha maximal effekt i det vi gör. Vi gör det lilla extra för att förstå hur vi passar in i den större bilden. 

 • Analytical

  Vi utnyttjar kraften i insiktsfull data. Vi optimerar våra affärsbeslut med dataanalyser, samtidigt som vi aldrig förlorar det bredare perspektivet, individuella erfarenheter och ovärderliga personliga insikter.

 • Communication

  Vi har alla en röst som ska få höras, och vi använder den på ett konstruktivt sätt. Vi skall skapa en miljö där alla känna trygghet att öppet kunna berätta om idéer och ge feedback till andra. Vi skall kunna kommunicera effektivt, ärligt och engagerat både internt och externt. 

 • Innovation

  Vi strävar efter att förbättra våra resultat genom att utmana status quo och utforska nya alternativ.

  Innovatörer tittar på hur saker görs, ifrågasätter varför de görs på det sättet och letar efter bättre sätt att göra det på. Vi är fördomsfria och orädda inför förändringar.

Vi ger kraft åt dem som driver vår värld framåt

Vårt uppdrag

Vi har kontor i 10 länder

Platser

Eller arbeta på distans!

Job&Talent uppmuntrar till distansarbete. Beroende på ditt ansvarsområde kan du arbeta från den plats som passar dig bäst. Fråga din rekryterare om mer information.

Vi uppnår mer som ett team

Våra team

Nästan 3 000 personer världen runt jobbar dagligen för att göra vår vision till verklighet.

 • Product, Engineering & Design

  "På Job&Talent känner jag mig priviligerad att jobba i en uppdragsdriven kultur med en tydlig vision.Varje dag hanterar jag spännande utmaningar tillsammans med engagerade kollegor med det gemensamma målet att förbättra upplevelsen för våra medarbetare och kunder."

  Natalia Jasińska
  Product Director
 • Finance & Strategy

  "Job&Talent har gjort en otrolig resa, och det är fantastiskt att vara en del av ett företag med en sådan stor vision och även resurser att uppnå den. Det jag uppskattar mest med mitt jobb är det mångsidiga och samarbetsorienterade teamet jag jobbar med, samt allas positiva inställning till att hitta de bästa lösningarna varje dag."

  Zandre Coetzee
  Director of Finance
 • Business Development & Accounts

  "På Job&Talent har jag friheten att skapa den arbetsmetod som passar mig bäst. Det finns oändliga möjligheter och jag har samtidigt chansen att visa upp min kunskap och mina innovativa idéer. Varje dag känner jag mig som en viktig del av något större och att jag har mycket att bidra med."

  Cierra Fulton
  Account Director
 • Marketplace & Growth

  "Kollegorna och kulturen är det som gör Job&Talent till en fantastisk arbetsplats. Det är en glädje att arbeta tillsammans med talangfulla, drivna men ödmjuka individer som är engagerade i samma mål: att bli branschledande."

  Shervin Schonhals
  Head of Marketplace
 • People & Culture

  "Job&Talent erbjuder den perfekta balansen mellan utmanande möjligheter som driver professionell tillväxt och en stöttande miljö som främjar personliga nätverk. Dess kultur är en sann spegling av ett företag som vill modernisera arbetslandskapet."

  Iñigo Arana
  Director of Organization Strategy
 • Brand & Public Affairs

  "På Job&Talent finns möjligheten att vara nyskapande, eftersom det finns en öppenhet för att prova nya idéer och testa olika tillvägagångssätt. Dessutom är möjligheten att kunna arbeta 100% på distans en fantastisk förmån som hjälper mig att hitta balans mellan arbete och mitt personliga liv."

  Bruna Rosa
  Senior Internal Communications Manager

Aktuella jobb på Job&Talent

Våra jobb

Hittade du en roll du är är intresserad av? Ansök idag.