Job&Talent utser Yaron Zeidman till Chief Technology Officer

Teknologi
Job&Talent appoints Yaron Zeidman as Chief Technology Officer

Madrid, 18 oktober 2022 – Job&Talent, en världsledande digital marknadsplats för jobb, är glada att utse Yaron Zeidman till ny Chief Technology Officer. Zeidman har tidigare innehaft rollen som CTO på Agoda (dotterbolag till Booking Holdings Inc.). Hos Job&Talent kommer han att leda företagets arbete med att bygga en banbrytande och branschledande teknikplattform som driver Job&Talents uppdrag att förbättra miljontals liv genom att omforma villkoren för bemanningsbranschen.

Med över 25 års erfarenhet inom tekniksektorn har Zeidman en bevisad historik av att bygga högpresterande globala teknikteam och leda förändringar inom företag som Agoda och LivePerson, båda noterade på NASDAQ. Zeidman har även bidragit till att bygga flera startupföretag som entreprenör, varav ett förvärvades av LivePerson. Under sin senaste tid på Agoda expanderade Zeidman teknikteamet från 150 till 1500 anställda, samtidigt som företagets intäkter ökade tiofalt. Han var även ordförande för kommittén för CTO:er inom Booking-gruppen.

Juan Urdiales, medgrundare och VD för Job&Talent: "Yaron är en otrolig ledare, och han imponerade på oss med sin förmåga att skapa robusta tekniska lösningar i snabbt växande företag. Han ansluter sig till vårt team vid en avgörande tidpunkt när vi är på väg att bli en av världens största arbetsgivare, med hundratusentals medarbetare. Yaron kommer att spela en avgörande roll i att utveckla vår plattform med nya funktioner och förbättringar som kommer att ha stor påverkan på våra arbetstagare och kunder. Vi är bara i början av vad våra produkter kan åstadkomma, och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Yaron för att utmana gränserna för en hel bransch."

Yaron Zeidman, CTO på Job&Talent: "Jag anslöt till Job&Talent eftersom jag starkt tror på företagets uppdrag och potential, samt på den påverkan vi kan ha på människors liv genom teknologi. Vi ser en fortsatt ökad efterfrågan på flexibel arbetskraft, och Job&Talent befinner sig i en position där vi kan erbjuda ett enormt värde och innovativa lösningar både för arbetstagare och kunder. Tillsammans med ett högt motiverat team ser jag fram emot att bygga en plattform som möjliggör otroliga nivåer av flexibilitet, snabbhet och skalbarhet."

OM JOB&TALENT

Job&Talent är en av världens snabbast växande marknadsplatser för jobb. Vi är länken mellan kompetenta medarbetare och seriösa företag i behov av ökad eller flexibel bemanning. Vi grundades i Spanien 2009 med idén att utnyttja kraften i teknik och data för att riva hinder på arbetsmarknaden och göra rekryteringsprocessen enklare och bättre för alla inblandade. Resultatet av vår affärsmodell talar för sig självt då vi under förra året matchade över 340 000 medarbetare med fler än 2 500 företag i en mängd olika branscher. Vi backas av några av världens ledande banker och investerare såsom SoftBank, Kinnevik, Atomico, Goldman Sachs, Citi och BlackRock. Job&Talent finns verksamma i 10 länder runtom i Europa, USA och Latinamerika, med huvudkontoret beläget i soliga Madrid. Vi är globala men står enade i vårt uppdrag: att stärka arbetsmarknaden genom människorna som jobbar och driver samhället framåt.

Fotnot:
  • Pressmeddelande
  • Global

Presskontakt

Det ser ut som om du besöker oss från United States
Besök https://www.jobandtalent.com