Job&Talent tar marknadsandelar inom Blue Collar

Tillväxt

I dagarna släpptes Kompetensföretagens kvartalsrapport som sommarens kompetensmarknaden i Sverige för årets andra kvartal. 

Insamlingen av omsättningsuppgifter från Kompetensföretagens medlemsföretag för årets andra kvartal visar en positiv tillväxt med 0,8 procent jämfört med samma period 2022. I kronor innebär det 8,9 miljarder kronor, och i praktiken att medlemsföretagens betydelse för arbetsmarknaden är fortsatt stark. 

Job&Talent tar marknadsandelar och kliver upp till en femte plats på topplistan sett till omsättning för Blue Collar.

Läs rapporten i sin helhet via Kompetensföretagen.

Om Job&Talent

Job&Talent är en av världens snabbast växande marknadsplatser för jobb. Vi är länken mellan kompetenta medarbetare och seriösa företag i behov av ökad eller flexibel bemanning.

Vi grundades i Spanien 2009 med idén att utnyttja kraften i teknik och data för att riva hinder på arbetsmarknaden och göra rekryteringsprocessen enklare och bättre för alla inblandade. Resultatet av vår affärsmodell talar för sig självt då vi under förra året matchade över 340 000 medarbetare med fler än 2 500 företag i en mängd olika branscher. Vi backas av några av världens ledande banker och investerare såsom som SoftBank, Kinnevik, Atomico, Goldman Sachs, Citi och BlackRock. Job&Talent finns verksamma i 10 länder runtom i Europa, USA och Latinamerika, med huvudkontoret beläget i soliga Madrid. Vi är globala men står enade i vårt uppdrag: att stärka arbetsmarknaden genom människorna som jobbar och driver samhället framåt.

  • Pressmeddelande
  • Sverige

Presskontakt

Det ser ut som om du besöker oss från United States
Besök https://www.jobandtalent.com