Martin & Servera utökar samarbetet med Storesupport by Job&Talent

Tillväxt

Efter fyra års samarbete mellan Martin & Servera och Storesupport, som idag växt till att innefatta samtliga av Martin & Serveras lagerorter i mellersta och södra Sverige, kompletteras nu partnerskapet med ett bemanningsavtal även för lagret i Umeå.

– Det känns mycket bra att utöka ett välfungerande samarbete. Storesupport levererar en långsiktig och hållbar bemanningslösning som går väl i linje med våra krav på värderingar och hållbarhet, säger Erland Andersson, platschef Martin & Servera Umeå.

Martin & Servera-koncernen är den marknadsledande restauranggrossisten i Sverige med totalt över 25 000 restaurang- och storkökskunder fördelat över olika verksamheter. Martin & Serveras och Storesupports samarbete, som startade år 2016 med ett bemanningsavtal i Enköping, har kommit att utökas till att omfatta Halmstad, centrallagret i Norrköping, och nu även Umeå.

– Martin & Servera är en mycket uppskattad samarbetspartner och vi är glada över möjligheten att bidra till verksamheten i Umeå. Vi ser med spänning fram emot utrullningen av covidvaccinet och de positiva effekter det kommer ha för restaurangbranschen och dess leverantörer, säger Magnus de Woul, vd Storesupport Lager & Logistik.

Parallellt med det nya bemanningsavtalet med Martin & Serveras sker en stegvis förstärkning av Storesupports närvaro i Norrland även gällande erbjudandet butiksbemanning.

– Det utökade samarbetet med Martin & Servera i Umeå är glädjande och rimmar dessutom väl med Storesupports resa mot en starkare närvaro i norra Sverige, säger Peter Erikson, koncernchef Storesupport.

Nu pågår för Storesupports del en uppstartsfas på plats på Martin & Servera i Umeå, och i mitten av februari planeras Storesupports lagerpersonal börja arbeta i verksamheten.

OM STORESUPPORT BY JOB&TALENT

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm. www.storesupport.se

  • Pressmeddelande
  • Sverige

Presskontakt

Det ser ut som om du besöker oss från United States
Besök https://www.jobandtalent.com