Job&Talent presenterar ny oberoende styrelseledamot

Tillväxt

För att ytterligare stödja fortsatt tillväxt är Job&Talent glada över att välkomna Jim Grube som ny oberoende medlem i styrelsen.

Jim har värdefull erfarenhet från över två decennier av att bygga och leda globala finansteam. Han har varit ordförande för revisionskommittén i GameStops styrelse sedan 2021 och haft olika högre ledningspositioner i företag listade på NYSE och NASDAQ, såsom Amazon, Chewy, Hilton och Vacasa. Efter utnämningen kommer Jim att fokusera på att stärka Job&Talents ekonomifunktion för att forma och upprätthålla en organisation, processer och system i världsklass.

Jim Grube, Oberoende Styrelseledamot på Job&Talent, säger: "Efter att ha fått erfarenhet inom e-handel, detaljhandel och hotellbranschen, som starkt förlitar sig på temporär arbetskraft, ser jag nu fram emot att spela en roll i Job&Talents banbrytande resa för att förnya branschen och arbeta nära grundarna och övriga styrelseledamöter och hantera potentiella utmaningar."

OM JOB&TALENT

Job&Talent är en av världens snabbast växande marknadsplatser för jobb. Vi är länken mellan kompetenta medarbetare och seriösa företag i behov av ökad eller flexibel bemanning. Vi grundades i Spanien 2009 med idén att utnyttja kraften i teknik och data för att riva hinder på arbetsmarknaden och göra rekryteringsprocessen enklare och bättre för alla inblandade. Resultatet av vår affärsmodell talar för sig självt då vi under förra året matchade över 340 000 medarbetare med fler än 2 500 företag i en mängd olika branscher. Vi backas av några av världens ledande banker och investerare såsom SoftBank, Kinnevik, Atomico, Goldman Sachs, Citi och BlackRock. Job&Talent finns verksamma i 10 länder runtom i Europa, USA och Latinamerika, med huvudkontoret beläget i soliga Madrid. Vi är globala men står enade i vårt uppdrag: att stärka arbetsmarknaden genom människorna som jobbar och driver samhället framåt.

  • Nyheter
  • Global

Presskontakt

Det ser ut som om du besöker oss från United States
Besök https://www.jobandtalent.com