“Job&Talent är vårt förstahandsval för bemanningssupport! De erbjuder flexibilitet och ger oss personlig och engagerad service med stor lyhördhet.”

Malin Jonsson
HR-chef på Diab
Industri

Diab AB har under 70 års tid varit världsledande inom högteknologiska kärnmaterial i branscher som bland annat vindkraft, sjöfart och flygindustrin. Vi pratade med Malin Jonsson, HR-chef på Diab, om vikten av framgångsrik kandidatmatchning. Job&Talent levererar stolt kvalificerade medarbetare till Diab, vilket har en stor inverkan på deras verksamhet och fortsatta framgång. Här får du ta del av Malins insikter.

Varför väljer ni att samarbeta med Job&Talent?

Vi samarbetar med Job&Talent eftersom vi behöver en flexibel lösning för personalförsörjning som förstår vår verksamhet på djupet och säkerställer hög tillgänglighet både för vårt företag och de som arbetar hos oss. Job&Talent erbjuder en modell som ger oss skräddarsydd flexibilitet för våra produktionsbehov, som blir kostnadseffektiv men med en jämn och hög kvalitet. Deras starka närvaro på plats förenklar vår rekryteringsprocess och resulterar i mycket starka kandidater.

Vilka aspekter av samarbetet uppskattar ni mest?

Vi värdesätter det personliga och engagerade tillvägagångssättet, tillsammans med lyhördheten för våra behov. Job&Talents flexibilitet, serviceinriktade attityd tillsammans med ett kundfokuserat team och dedikerade konsultchefer, har varit avgörande för att möta våra krav. Deras omfattande lösning täcker personalhantering, sjukfrånvarostatistik och operativt stöd.

Hur skulle du beskriva er erfarenhet av Job&Talent-medarbetare?

Vårt samarbete med Job&Talents medarbetare liknar det vi har med vår egen personal. Job&Talents konsulter integreras smidigt i vårt team och främjar en god och samarbetsinriktad arbetsmiljö.

Vilka KPI:er har Job&Talent hjälpt er att uppnå?

Nyckeltal som närvaro, förbättringar av sjukfrånvaro, rekryteringsprecision och skäl för uppsägningar har märkbart förbättrats sedan samarbetet med Job&Talent inleddes. Dessutom har vår långsiktiga strategi med Job&Talent som bemanningspartner resulterat i permanent anställning av flera kvalificerade konsulter.

  • Manufacturing
  • Sverige

Låt oss prata om era mål!

Kontakt

Det ser ut som om du besöker oss från United States
Besök https://www.jobandtalent.com