Upplev fördelarna med data i realtid

Job&Talent Business ger dig exakta närvarouppgifter i realtid. Med ständig tillgång till aktuell data kan du reagera snabbt för att maximera produktiviteten och minska kostnaderna på varje skift.

Aktuell, exakt och pålitlig data

Data i realtid

Tillförlitlig data betyder maximal produktivitet och budgetkontroll. Vår närvarofunktion samlar data löpande och konsoliderar det snabbt så att allt finns tillgängligt på samma sida.

 • Kontrollera din budget bättre genom att visa datatrender

Få uppgifter gjorda var som helst, när som helst

Maximal smidighet

Få uppgifter gjorda i appen när du är på språng. Godkänn någons timmar när de avslutat ett arbetspass, hantera frånvaroärenden när de uppkommer och mycket mer. Job&Talent Business ger dig maximal självständighet och effektivitet.

 • Öka kompetensen snabbt hos dina team

Vanliga frågor

 • Job&Talent Business närvarofunktion är lämplig för alla små, medelstora eller stora företag som behöver pålitlig och produktiv tillfällig arbetskraft. Vår plattform passar företag i många brancher, från lager till logistik, detaljhandel, verkstad och industri, för att nämna några exempel.

 • Det är en omfattande lösning för företag som sömlöst integrerar rekrytering och arbetskraftshantering. Som plattform underlättar den en effektiv anställningsprocess, erbjuder funktioner som jobbannonsering, kandidatmatchning och strömlinjeformad onboarding. Plattformen erbjuder också skifthantering, vilket säkerställer en sammanhängande och kompatibel arbetskraftsplanering. Våra integrerade tekniska produkter inkluderar en app för arbetsledare, en administratörplattform och en app för arbetstagare. Dessa synkroniserar direkt med varandra för att säkerställa att alla har tillgång till samma och korrekt information.

 • Du kan göra ändringar gällande skiftet till och med när skiftet startar. Hantera skiftets datum, tider och personer som arbetar. Alla som är involverade i ett skift meddelas när något förändras, så alla förblir uppdaterade.

 • Arbetsledare planerar skiftet och tilldelar arbetspass med få några klick i Job&Talent Business-appen och medarbetare meddelas via medarbetarappen. När de accepterar ett arbetspass får arbetsledare svar direkt. Detta innebär att du kan vara säker på att din efterfrågan blir uppfylld. På samma sätt, om någon avvisar ett arbetspass, blir arbetsledaren omedelbart meddelad och kan tilldela arbetspasset till någon annan.

 • Varje person som är involverad i skiftplaneringen kan ha tillgång till Job&Talent Business-appen. Från arbetsledare till HR eller personer från ledningen. Alla som behöver kan få tillgång till aktuell data från en given arbetsplats. Du kan också anpassa datan som personerna ifråga ska kunna se. Låt oss helt enkelt veta vem som ska ha åtkomst och vi ställer in deras konton.

 • Appen är utformad för att att vara enkel att använda och utan behov av utbildning. Ditt Job&Talent-team är dock tillgängliga för att tillhandahålla utbildning, produktdemos och mer, om behovet finns. Vår dedikerade produktguide innehåller både användarmanualer och videor, med enkla sätt att rapportera och lösa alla frågor du kan tänkas ha.

 • Liksom Job&Talent Business-appen krävs ingen utbildning. Vi har dock dedikerat stöd för medarbetare och de kan få vår hjälp på flera olika sätt. Direkt via appen kan de kontakta kundsupportteamet som svarar på frågor om appen, lönespecifikationer, avtal och mer. Vi har dessutom WhatsApp, en kunskapsdatabas och dedikerad personal från Job&Talent tillgänglig på vissa arbetsplatser.

Fler verktyg för företag

Lösningar

Upptäck mer om våra lösningar för företag.

 • Planering

  Planera in skift, tilldela arbetspass och meddela kandidater.

 • Tidsregistrering

  Få korrekt tidsstämplingsdata för att förhindra framtida problem.

 • Lönehantering

  Upplev felfri, automatiserad lön.

 • Behåll personal

  Betygsätt, fira och behåll din högst värderade tillgång - din personal.

Låt oss prata om era mål!

Kontakt