Konsoliderad och enastående tidrapporteringsdata

Vår branschledande tidrapporteringsfunktion ger dig översyn och kontroll för att snabbt kunna anpassa dig till förändringar. Maximera din tidrapporteringsdata för att upprätthålla bästa möjliga produktivitet på varje skift.

Få översyn och kontroll

DATA

Inget pappersarbete, inga separata versioner av tidrapporteringen. Endast en sammanfattad och korrekt vy som du kan lita på.

Effektivisera rapporteringen - underlätta efterlevnad

Regelefterlevnad

Sluta slösa tid, kostnader och resurser på manuella tidrapporter och underlätta regelefterlevnad.

Börja tidrapportera inom loppet av minuter

KOM IGÅNG

Ingen tråkig upplärning. Ingen klumpig maskin att frakta och installera. Registrera dig, ladda ner appen och du är redo att börja tidrapportera inom loppet av minuter.

Vanliga frågor

 • Job&Talent Business tidrapportering passar för alla små, medelstora och stora företag som behöver pålitlig och produktiv tillfällig arbetskraft.

  Vår plattform för personalplanering passar företag över olika branscher, från lagerhantering, logistik och transport, till detaljhandel, industri och mer.

 • Det är en omfattande lösning för företag som sömlöst integrerar rekrytering och arbetskraftshantering. Som plattform underlättar den en effektiv anställningsprocess, erbjuder funktioner som jobbannonsering, kandidatmatchning och smidig onboarding.

  Plattformen erbjuder också skifthantering, vilket säkerställer en sammanhängande och kompatibel arbetskraftsplanering. Våra integrerade tekniska produkter inkluderar en app för arbetsledare, en administratörplattform och en app för arbetstagare. Dessa synkroniserar direkt med varandra för att säkerställa att alla har tillgång till samma och korrekt information.

 • I Job&Talent Business-appen kan du omedelbart se vilka som har bekräftat att de kommer att jobba inför ett skift, vilka som kommer att frånvara, samt tidpunkterna medarbetarna har stämplat in och ut.

  Välj helt enkelt skiftet ifråga och den person du vill se mer information om för att få detaljer om deras tidsrapportering och aktuella närvaro.

 • Du har fullständig översikt och kontroll över in- och utstämplingstider. Du kan granska och redigera tiderna för varje person. Om någon glömt kan du lägga till saknade in- och utstämplingar för att minska administrationen i slutet av veckan.

 • Systemet använder geografisk inramning och varningsmeddelanden för att förhindra fusk vid tidsregistrering.

  När det är aktiverat kommer medarbetare som försöker stämpla in trots att de befinner sig mer än 150 meter från arbetsplatsen att motta varningsmeddelande som uppmanar dem att klocka in först när de är på plats.

  I företagets app kommer du att ha fullständig översikt över alla registrerade tider så du får en mycket tydlig bild av kvaliteten och noggrannheten i arbetstagarnas tidrapporteringsdata.

Låt oss prata om era mål!

Kontakt