"Vi imponerades av deras nationella närvaro och engagerade personal."

Peter Larsson
Nordic Sales Director at Future Eyewear
Retail

Future Eyewear är ett framstående företag inom glasögonbranschen med huvudkontor utanför Göteborg och en historia med över 40 års verksamhet i Norden. Sedan 2020 är Storesupport by Job&Talent Future Eyewears partner för flexibel arbetskraft. För närvarande arbetar 26 personer från Storesupport by Job&Talent som merchandisers för Future Eyewear, som övervakar och optimerar  produktens närvaro i butiker över hela Sverige. Peter Larsson, Nordic Sales Director på Future Eyewear Group Sweden AB, berättade för oss vad han uppskattar med partnerskapet med Storesupport by Job&Talent:

Varför väljer ni att samarbeta med Storesupport by Job&Talent?

Vi imponerades av deras nationella närvaro och engagerade personal. Deras omfattande erbjudande och nischade expertis inom detaljhandel stack ut från marknaden, det går inte att jämföra med andra leverantörer.

Vad är det du uppskattar mest med samarbetet?

Flexibiliteten att snabbt anpassa sig och de utmärkta uppföljningsverktygen som de tillhandahåller. Vi är glada att arbeta med merchandisers från Storesupport by Job&Talent, eftersom de hjälper oss att säkerställa de bästa möjliga förutsättningarna för framgångsrik försäljning hos våra återförsäljare. De fyller på våra glasögonställ med läsglasögon och solglasögon, lägger beställningar, städar upp och ser till att allt är välorganiserat och säljande. Det primära målet är att optimera presentationen och tillgängligheten av produkter, för att maximera möjligheterna att locka kunder och driva försäljning.

Hur påverkar partnerskapet med Storesupport by Job&Talent er verksamhet?

Med hjälp av deras specialiserade merchandisers som regelbundet besöker våra butiker kan vi effektivt följa och upprätthålla kvaliteten, vilket är avgörande för vår verksamhet. 

  • Säljpersonal
  • Sverige

Låt oss prata om era mål!

Kontakt

Det ser ut som om du besöker oss från United States
Besök https://www.jobandtalent.com