"Job&Talent har förmågan att erbjuda konkurrenskraftig och kvalificerad personal med kort ledtid."

Timmie Knudsen
Arbetsledare på Saint-Gobain Sekurit
Logistik

Saint-Gobain Sekurit, en framstående tillverkare av bilrutor och en uppskattad partner inom fordonsindustrin i 20 länder, har samarbetat med vårt dedikerade svenska Job&Talent-team sedan början av 2022. Vårt team har varit oerhört värdefullt i rekryteringen av individer, varav många började som inhyrd personal och övergick till permanenta roller inom Saint-Gobain Sekurit. Timmie Knudsen, arbetsledare på Saint-Gobain Sekurit, delar idag med sig av sina insikter om partnerskapet med Job&Talent och vad han värderar mest med det.

Varför samarbetar ni med Job&Talent?

Job&Talent tillhandahåller en konkurrenskraftig leverans av kvalificerad personal med korta ledtider. Glasindustrin kan vara krävande, och snabb tillgång till en engagerad arbetsstyrka är helt avgörande. Job&Talent kan hålla jämna steg med branschens snabba takt och omfamnar anpassningsförmåga och effektivitet. Deras förmåga att leverera snabba resultat som uppfyller specifika behov gör dem unika på marknaden.

Vad uppskattar du mest med partnerskapet?

Tydlig och rak kommunikation, samt en välfungerande samverkan med  teamen som verkligen förstår våra unika behov och utmaningar. I en ständigt föränderlig affärsmiljö är klar och transparent kommunikation av yttersta vikt. Vi har ett fantastiskt partnerskap med Job&Talent. Med flexibilitet och snabb respons som ledord bidrar de till förbättring av vår verksamhet och stödjer vår tillväxt.

Kan du dela med dig av några exempel på hur Job&Talent stödjer er verksamhet?

Ett talande exempel är att vi uttrycker vårt behov av en truckförare på en onsdag. Nästkommande måndag har Job&Talent sett till att vi har rätt person på plats, fullt utrustad och förberedd för jobbet. Ett annat exempel är när vi snabbt behövde rekrytera tio personer samtidigt till verksamheten. Job&Talent löste uppdraget och såg till att vi snabbt kunde lära upp och onboarda samtliga inom loppet av veckor istället för månader, som processen vanligtvis tar.

  • Manufacturing
  • Sverige

Låt oss prata om era mål!

Kontakt

Det ser ut som om du besöker oss från United States
Besök https://www.jobandtalent.com