"Vi uppskattar att Job&Talent prioriterar arbetsmiljön och säkerheten för vår eventpersonal."

Evelina Carlsson
Staffing Manager på Stockholm Live
Evenemang

Över 500 medarbetare från Job&Talent arbetar för närvarande tillsammans med Stockholm Live AB, operatören av några av de största evenemangsarenorna i Norden. I många år har Job&Talent försett Stockholm Live med en flexibel arbetsstyrka för att täcka upp viktiga arbetsuppgifter inom evenemangsdriften. Dessa inkluderar allt från trafikvärdar och brandskydd till teamledare och assistenter för ledande team på plats. Evelina Carlsson, Bemanningsansvarig och Emil Didrikson Senior Sales Manager på Stockholm Live, delar några insikter om deras samarbete med teamet från @Job&Talent på plats och hur detta partnerskap positivt påverkat deras affärsmål (KPIer).

Varför väljer ni att samarbeta med Job&Talent?

Vi samarbetar med Job&Talent för vår bemanning eftersom de ger oss precis det vi behöver till ett konkurrenskraftigt pris. De ser också värdet av att vara en partner för Stockholm Live och delar vår vision om tillväxt. Det som verkligen utmärker Job&Talent är deras vilja att samarbeta och deras önskan att utvecklas tillsammans med oss.

Vad är det du uppskattar mest hos Job&Talent?

Den öppna kommunikation vi har mellan parterna är mycket uppskattad. Om några problem uppstår, löser vi dem tillsammans. Vi uppskattar också att Job&Talent prioriterar arbetsmiljön och säkerheten för vår eventpersonal.

Hur har er erfarenhet varit av att arbeta med Job&Talents medarbetare, såsom Account Managers och Onsite Managers?

Samarbetet har varit utmärkt på grund av vår nära och kontinuerliga kommunikation. Vi följer upp avslutade evenemang tillsammans och flaggar för kommande utmanande evenemangsdagar. Det är verkligen en gemensam ansträngning.

Vilka av era affärsmässiga nyckeltal (KPIs) har Job&Talent hjälpt er att uppnå?

Vårt huvudfokus är att säkerställa besökarnas tillfredsställelse, både inom allmänna områden och premiumområden. Job&Talents stöd med att tillhandahålla en flexibel och kompetent arbetskraft har positivt påverkat besökarnas tillfredsställelse inom båda dessa sektioner.

Kan du dela med dig av en framgångshistoria du upplevt medan du arbetat med Job&Talent?

I november 2022 stod vi inför utmaningen att organisera evenemang i samtliga fem av våra arenor samtidigt. Med Job&Talents hjälp lyckades vi hantera den otroliga arbetsbördan och de komplexa bemanningskraven utan behov av externa underentreprenörer.

  • Personal för evenemang
  • Sverige

Låt oss prata om era mål!

Kontakt

Det ser ut som om du besöker oss från United States
Besök https://www.jobandtalent.com